Bent u een creatieve, enthousiaste ondernemer, maar heeft u het altijd druk… dan biedt INSTYCO u de perfecte uitkomst. INSTYCO verzorgt de gehele inrichting van uw winkel of bedrijfspand.

“Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk” Dit is een gezegde, maar zeker waarheid. Uw etalage of entree zorgt ervoor dat uw (potentiële) klanten een eerste indruk krijgen van uw winkel of bedrijf. INSTYCO is gespecialiseerd in het decoreren van etalages en entrees. Wij zorgen doormiddel van creatieve, sfeervolle decoraties voor een warm welkom van uw klanten en personeel.

Daarnaast adviseert INSTYCO ook bij de inrichting en aankleding van uw gehele bedrijfspand. Het creëren van de ideale werkplek is onze passie. Wij kijken met een professioneel oog naar de wensen van de klant en het personeel. Wij creëren een inspirerende werkruimte, waarbij de huisstijl van uw winkel of bedrijf centraal staat.

Kortom, wij helpen u graag bij het verwezenlijken van een sprekende etalage, een uitnodigende entree en kijken samen met u naar een passende inrichting van uw winkel of bedrijfspand.

Spreek uw wensen uit en wij maken het!

Meer weten?

Decoratie huren of toch liever kopen?
Neem nu vrijblijvend contact op