INSTYCO staat voor interieur, styling & decoratie en is een enthousiast, creatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het adviseren en (re)stylen van woning, winkel en bedrijfspand. INSTYCO is opgericht in 2013 en ontstaan uit passie en creativiteit.

INSTYCO werkt samen met gespecialiseerde bedrijven en leveranciers. Deze partners leveren o.a. ambachtelijke producten ontstaan uit voorliefde en kennis, de laatste trends en designs op het gebied van interieur en streven naar vernieuwing en originaliteit in de woonbranche. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en met de garantie voor een tevreden klant hopen wij vele mensen te mogen helpen en te inspireren.

banner over instyco

Eigenaar Sharon Broeders
Een kinderdroom werd een aantal jaar geleden werkelijkheid. Ik kom uit een echte ondernemersfamilie en heb altijd al mijn eigen bedrijf willen runnen. Als kind was ik altijd al druk bezig met het maken van de leukste creaties en zo wist ik al vroeg wat ik wilde gaan studeren.

Na mijn studie Reclame, Presentatie & Communicatie, heb ik eerst ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en in de branche waarin ik zo graag wilde werken. Ik ben gestart als merchandiser en shopmanager voor Bestseller. Ik was verantwoordelijk voor VILA en Pieces in o.a. Breda en Etten-Leur. Ik kwam er al snel achter dat ik mezelf verder wilde ontwikkelen. Kort daarna werd ik gevraagd door een interieurstylist of ik hun team wilde versterken.

Mijn enthousiasme groeide en een logische stap was om dit uit te bouwen tot mijn eigen bedrijf. Ik vind het leuk om mensen te inspireren, mezelf te verdiepen in de smaak van iemand anders en dit te vertalen naar een interieur of decoratie. Ik vind het een uitdaging om te communiceren met vormen en kleuren en mensen te verrassen met mijn creaties of misschien wel hun eigen ideeën!

Kortom INSTYCO is ontstaan uit liefde voor het vak. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt en dit doe ik nog iedere dag met heel veel plezier!

Contact opnemen?
Bel 06-30016455 of stuur een e-mail naar info@instyco.nl!

 

Meer weten?

Geraakt door ons verhaal?
Neem nu vrijblijvend contact op!