Heeft u een nieuw huis of appartement gekocht of wilt u juist uw huidige woning voorzien van een nieuwe look. Dan bent u bij INSTYCO aan het juiste adres. INSTYCO staat garant voor professioneel stylingsadvies gebaseerd op uw persoonlijke woonsituatie en op basis van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen op interieurgebied.

Wij helpen u graag met het verkennen van de mogelijkheden van uw huis en laten u zien en ervaren wat een kleur, een vorm of andere materiaalkeuze voor uw woonkamer, keuken of bijvoorbeeld slaapkamer al niet kan betekenen.

Iedereen heeft een unieke smaak, maar om dit te vertalen naar uw interieur kan soms best lastig zijn. INSTYCO helpt u met het uitzoeken of desgewenst met het ontwerpen van uw eigen meubelen. Wij werken samen met gerenommeerde interieurbouwers en stoffeerders. Wij gaan graag de uitdaging aan om uw wensen te verwezenlijken.

Daarnaast kunt u ook uw gordijnen, vloer- en wandbekleding, verlichting, en woonaccessoires bij ons kopen. Meer informatie over deze producten vindt u in onze webshop!

Meer weten?

Samen met ons uw wensen omzetten naar een warm en sfeervol interieur?
Neem vrijblijvend contact op