U hebt zelf leuke ideeën voor uw interieur, winkel of bedrijfspand. U hebt zelfs misschien al een moodboard ( een sfeerbord ) voor u zelf gemaakt, maar hoe komt dit er nu uiteindelijk uit te zien als u dit allemaal bij elkaar in één ruimte zet?

Waar moet die enorme bank komen te staan, zodat u goed zicht heeft op de tv of waar moet u de aansluitingen voor de lampen plaatsen voordat de schilder of stukadoor aan de slag gaat?

Op al deze vragen heeft INSTYCO voor u een passend antwoord. Wij nemen alle wensen met u door en vertalen dit voor u naar een overzichtelijke plattegrond en bouwen deze voor u uit naar een digitaal 3D-ontwerp.

U kunt als het ware digitaal door de ruimte heen lopen… Geeft de muren alvast mooie kleuren en plaatst de eetkamerstoelen aan die nieuwe tafel. Zo hoeft u nooit meer te twijfelen of u wel de juiste aankoop in gedachte hebt.

Vaak is het lastig om uw smaak in de winkel te vinden. U vindt bijvoorbeeld het model mooi, maar heeft niet de keuze uit het juiste materiaal. Of u hebt een foto op internet gevonden met exact de sfeer die wenst, maar waar kunt u hier voor terecht? INSTYCO helpt u hierbij!

INSTYCO maakt samen met u een ontwerptekening van de door u gewenste meubelen. Hier zoeken wij samen met de interieurbouwer de juiste materialen bij en maken het af met bijpassend beslag.

Meer weten?

Ontwerp samen met ons uw eigen interieur!
Neem nu vrijblijvend contact op